Bejelentette új sportigazgatóját a MOL Fehérvár

By
Updated: júl 27, 2021

Bejelentette új sportigazgatóját a MOL Fehérvár, a posztra a Zalaegerszegről távozó Sallói István került – közölte a klub honlapja.

Az 55 éves szakember játékosként Székesfehérváron mutatkozott be az élvonalban, összesen 150 mérkőzésen lépett pályára a csapat mezében. Később a Honvéd csapatához igazolt, majd hat évig Izraelben szerepelt. Sportvezetőként már 20 éve tevékenykedik, az elmúlt három évet Zalaegerszegen töltötte.

“Fantasztikus éveket töltöttem el Fehérváron, gyakorlatilag itt nőttem fel. Már sokszor elmondtam, 14 évesen Csiszár Guszti bácsi fedezett fel egy utánpótlás-tornán, ezt követően a katonai szolgálatomat leszámítva 27 esztendős koroming Székesfehérváron éltem és játszottam, most pedig nagy örömmel térek vissza a klubhoz. Emlékszem, hogy mindig nagy figyelemmel követtem Dr. Brávácz Ottó akkori elnök munkáját, amely nagy inspirációt jelentett abban abban, hogy visszavonulásom után a sportvezetői pályát választottam. Húsz éve erre a feladatra vártam, ettől a perctől kezdve azért dolgozunk mindenkivel közösen, hogy sikeres csapatot építsünk” – nyilatkozta a klub honlapján Sallói István.

Fotó: molfehervarfc.hu

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.