Beérte José Mourinhot és Manuel Pellegrinit a felvidéki Hornyák Zsolt

By
Updated: jún 2, 2020

Előkelő közösségbe került a Puskás Akadémia felvidéki trénere, Hornyák Zsolt, aki az elmúlt hétvégén a Ferencváros ellen csapatával 1:1-es döntetlent ért el.

A Ferencvárost irányító ukrán szakember, Sergiy Rebrov harmadik tétmérkőzésén csapott össze Hornyák Zsolttal és harmadik alkalommal sem tudta felülmúlni ellenfelét.
A Puskás Akadémia ebben az idényben Hornyák vezetésével egy győzelmet (4:1) és két döntetlent (2:2, 1:1) ért el a Ferencvárossal szemben. A felvidéki tréner a veretlenségével olyan edzők közé került, mint José Mourinho, Giuseppe Sannino, Vincenzo Montella, Maurizio Sarri vagy Manuel Pellegrini. Rebrov a nevezett trénerek egyikét sem tudta klubcsapatával legyőzni, ráadásul a legtöbb mérkőzést, szám szerint hármat épp Hornyákék ellen vívta.

Rebrov edzői pályafutása során több neves trénerrel is megmérkőzött. A Mourinho által vezetett Chelsea ellen a Dynamo Kyjev trénereként 2015-ben egy döntetlen (0:0) és egy vereség (2:1) a mérlege, míg a Manuel Pellegrini által irányított Manchester City-vel szemben szintén egy döntetlent (0:0) és egy vereséget (3:1) ért el.

Fotó: pfla.hu