Vácon folytatja pályafutását Lakatos Rita

By
Updated: október 30, 2018

A Győri Audi ETO KC fiatal, tehetséges játékosa, a nyáron aranyérmet nyert junior női kézilabda válogatott vezére a Vácon töltött kölcsönjáték után pályafutása folytatását külföldön képzelte el, és az idei szezont Norvégiában, a Byasen Trondheim csapatában kezdte meg.

A játékost Kuczora Csenge sérülését követően kereste meg a GVM Europe Vác csapata egy újabb kölcsönvétel miatt. A norvég csapat szerkezetében bekövetkezett változások után lehetőség nyílt a klubcserére, amit a Győri Audi ETO KC is támogatott.

“A játékos kérését is szem előtt tartva támogattuk az újabb váci kölcsönjátékot. A játékost 2021 nyaráig adtuk kölcsön a Vác csapatába, de egyesületünknek meg van a lehetősége, hogy szükség esetén visszahívjuk Győrbe.” – nyilatkozta dr Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a klub honlapjának.

„Nagyon szerettem itt játszani a tavalyi szezonban is és újra igazán motivált vagyok! Ebben szezonban is mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, sok játéklehetőséget tudjak kapni. Szeretem Vácot és itt látom a jövőmet, tudom azt, hogy itt sokat tudok fejlődni!“ – nyilatkozta a váciak honlapján Lakatos Rita.