Siker Prágában, a Slavia otthonában győzött a HC DAC

By
Updated: november 19, 2022

Folytatta remek szereplését a cseh-szlovák Extraligában a HC DAC, a sárga-kékek a 8. fordulóban a Slavia otthonában győztek 28:31 arányban. 

A válogatott szünet után folytatódott a női kézilabda Extraliga, a 8. fordulóban a HC DAC a cseh Slavia Prága otthonában lépett pályára.

Remekül kezdte a mérkőzést a DAC, amely az 5. percben már három góllal is vezetett. A hazaiak szépíteni tudtak, de a sárga-kékek végig tartották kétgólos előnyüket, ráadásul a 24. percben már négy góllal is vezettek. A félidőig tovább növelte előnyét a DAC, így a szünetre 12:18-as eredménnyel vonultak a csapatok.

Fordulás után próbált felzárkózni a Slavia, így a második félidő szorosan alakult. A 49. percben már csak egy gól volt a DAC előnye, ami végül három gólosra növekedett és Debre Viktor legénysége az előnyét a végső sípszóig megtartotta. A DAC így 28:31-es győzelmet aratott a cseh fővárosban. A Slavia három győztes találkozó után szenvedett vereséget, míg a DAC sorozatban harmadik diadalát érte el.

Slavia Prága – HC DAC 28:31 (12:18)
A DAC gólszerzői: Élő Beatrix 9, Juhos kata 6, Hornyák Bernadett 4, Pénzes Mónika, Kristína Pastorková, Sári Barbara 3-3, Mészáros Réka, Natália Némethová, Bízik Réka 1-1.

Fotó: HC DAC

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.