Öltözz a VSK Dunaszerdahely mezébe!

By
Updated: marec 27, 2019

A tegnapi nappal elindult a szurkolói webshop szolgáltatás a VSK Dunaszerdahely kézilabda klubnál, a jövőben a csapat mezei és melegítői is megvásárolhatóak.

„Csapatunk új mérkőzésmezben és utazó felszerelésben kezdte meg a téli felkészülés utáni tavaszi időszakot. Teljesen egyedi gyártású mezben és melegítőben lépnek pályára játékosaink (kicsik és nagyok) a mérkőzéseken, és az utazó ruházatuk is megújult. Klubunkban eddig is szoros volt a kapocs a Szülőkkel, Nagyszülőkkel és az egyre nagyobb számú szurkolótáborunkkal, ezt a köteléket szeretnénk erősíteni azzal, hogy lehetővé tesszük a lányok ruházatának megvásárlását – tájékoztatott az új lehetőségről Horváth Zoltán klubelnök. – Az egyedi tervezésű Ziccer termékeket gyártó Kft. honlapján már elérhetőek „HC DAC Dunaszerdahely“ almenüben klubunk hivatalos mérkőzésmezei, melegítői és utazó pólói férfi és női fazonban, bármilyen méretben és a kívánt névvel.“

A klub nem szeretné postaköltséggel terhelni a megrendelést, ezért vállalja, hogy a készítőtől eljuttatja a megrendelőnek a megrendelt terméke(ke)t. Tekintettel arra, hogy ezek egyedi készítésű mezek, a kiszállítási idő nagyjából két hét.

A VSK Dunaszerdahely termékei ITT megtalálhatóak.