Fölényes győzelem az utolsó hazai bajnokin

By
Updated: december 2, 2018

Elképesztő győzelemmel és csodálatos gólokkal búcsúzott az őszi idény utolsó hazai mérkőzésén az I. ligás dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat.

Igazi csallóközi rangadót nyertek meg a 10. fordulóban a dunaszerdahelyi lányok, akik Csallóközaranyos egyesületét fogadták vendégül a teltházas Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés előtt Horváth Zoltán köszöntötte a játékosokat és a nézőket, majd kívánt kellemes adventi időszakot. Beszédében megemlékezett a klub egykori támogatójáról, Derzsi Lászlóról, akit múlt pénteken kísértek utolsó útjára.

Prikler Szilvia védencei már az első félidőben 15:7-re vezettek, majd végeredményben 35:21-es győzelemmel zárták a találkozót. Az egyébként a mérkőzés alatt végig a játékosokat biztató nézők vastapssal köszöntek el a lányoktól, s bizonyára mindannyian várják az első tavaszi mérkőzést.

VSK Dunaszerdahely – Csallóközaranyos 35:21 (15:7)

Dunaszerdahelyi gólszerzők: Bugár Cintia 7, Juhos Kata 6, Lelkes Lilla, Józan Réka, Matus Virág 5-5, Straka Mária 4, Kázmér Veronika, Brunczvik Fanni, Posvancz Rebeka 1-1.

by bété