Az izlandi bajnokkal mérkőzik a HC DAC az Európa-kupában

By
Updated: júl 19, 2022

Az Európai Kézilabda Szövetség kisorsolta az EHF Európa-kupa párosításait, a HC DAC csapata az izlandi bajnokkal mérkőzhet. 

A dunaszerdahelyi női kézilabda csapat a tavalyi sikeres idény után ismét kiharcolta a jogot, hogy a nemzetközi kupákban rajtolhasson.

Az EHF összesen 59 csapat jelentkezését hagyta jóvá, közülük 5 klub kiemeltnek számít. A mai napon pedig kisorsolták a párosításokat, amely alapján a HC DAC az izlandi Valur ellen mérkőzhet. Az első találkozóra Dunaszerdahelyen kerül sor az október 8-9. hétvégén.

„Továbbra is fontos állomás a klub életében, hogy az országos bajnokság és a cseh-szlovák extraliga mellett ott lehetünk a kézilabdázást tekintve a világon az egyik legerősebbnek mondható európai versenysorozatban is. Már a második ötéves szakaszunkban vagyunk, ahol tovább szeretnénk fejlődni, és olyan célokat elérni, amiben sokan néhány évvel ezelőtt még kicsit sem bíztak. Sokat dolgoztunk az elmúlt időszakban, de sosem szabad megfeledkeznünk arról, hogy támogatóink áldozatkészsége nélkül mindez nem sikerülhetett volna. Mi dolgozunk tovább, és sikereinkkel szeretnénk megköszönni a felénk irányuló sok-sok bizalmat. Igazi kézilabda ünnep lesz Dunaszerdahelyen a kupa-meccs napja!” –nyilatkozta a klub honlapján Dr. Horváth Zoltán elnök.

Fotó: EHF

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.