A Zlín otthonában döntetlenezett a HC DAC

By
Updated: marec 9, 2022

Tizenkét bajnoki győzelem után döntetlenezett a MOL Extraligában a HC DAC, a sárga-kékek a cseh Zlín otthonában értek el 30:30-as eredményt. 

Az első percek során a Zlín volt aktívabb és eredményesebb, vezetést szerzett, de a DAC a 8. percben egyenlített, majd fordított. Negyed óra játék után már három gólos is volt a DAC előnye, de a 21. percben egyenlített a Zlín, majd a vezetést is megszerezte. Ennek ellenére ismét fordítani tudott a DAC, és Pénzes Mónika góljával egy gólos előnnyel vonult szünetre. A második félidőben is szorosan alakult az eredmény, fej-fej mellett potyogtak a gólok. A DAC-nak sikerült több alkalommal is két góllal elhúznia, de a hazaiak egyenlíteni tudtak. A 29. percben még 28:30 állt az eredményjelzőn, de a hazaiak egy időn túli hétméteressel egyenlíteni tudtak. Ezzel a DAC 12 győztes bajnoki mérkőzés után döntetlenezett a MOL Ligában.

Handball PSG Zlín – HC DAC 30:30 (15:16)
A DAC gólszerzői: Bízik Réka, Juhos Kata 7-7, Élő Beatrix 5, Bugár Cintia 4, Pénzes Mónika, Sári Barbara, Erika Rajnohová 2-2, Demeter Virág Orsolya 1.

 

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.