A négyesdöntőhöz érkezett az asztalitesnisz COOP liga

By
Updated: máj 7, 2019

Fináléhoz érkezett az asztalitenisz COOP liga 2018/2019-es idénye, ugyanis május 11-én, szombaton kerül megrendezésre a Final Four négyes döntő.

Az alapszakasz után az első nyolc csapat küzdött a döntőbe jutásért, viszont a küzdelmek nem okoztak nagy meglepetéseket. Az éllovas Vásárút 1:2 arányban múlta felül Baka csapatát, míg a DS Kék Lepkék 10:1-re győztek a Somorjai Hurrikánok felett. Hasonló eredmény született a másik két mérkőzésen, Nagymegyer Bőst, míg a DAC Kincsei Nyékvárkonyt búcsúztatták.

Az elődöntőben igazán izgalmas találkozókra van kilátás, ugyanis a tavalyi bajnok Kék Lepkék a vásárútiakkal, míg a női csapat DAC Kincsei a Nagymegyer együttesével küzd meg.
Az elődöntőkre május 11-én, szombaton 9 órától kerül sor, a döntő mérkőzéseket pedig 14:00 órától rendezik a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban. 12 órától ifjúsági járási tornára kerül sor. Az esemény során a Dali s.r.o. vállalat a Stiga márka szlovákiai képviselője is jelen lesz, és az érdeklődők számára különböző asztalitenisz eszközöket, kiegészítőket kínál.

Negyeddöntő eredmények:
Vásárút – Baka 10:2
Somorjai Hurrikán – DS Kék Lepkék 1:10
Nagymegyer PK Transbeton – Bős A 10:1
Nyékvárkony A – DAC Kincsei 1:10

Elődöntő párosítások:
Vásárút A – DS Kék Lepkék
Nagymegyer PK Transbeton – DAC Kincsei