Beilleszkedett az Union Berlin csapatába Schäfer András

By
Updated: apríl 14, 2022

Schäfer András saját bevallása szerint mostanra teljesen beilleszkedett új labdarúgócsapatába, az Union Berlinbe.

„A fővárosi rangadón a gólpassznál is jobban örültem, hogy jól ment a játék. Nem vagyok türelmetlen, az sem baj, ha csak a következő szezonban leszek először kezdő. Így is játszottam már a Bayern München, a Borussia Dortmund ellen és a Hertha elleni berlini derbin is“ – mondta az M1 aktuális csatornának a 23. születésnapját szerdán ünneplő középpályás.


A 17-szeres válogatott futballista a német bajnoksággal kapcsolatban azt emelte ki, hogy nem a futás mennyisége a lényeg, hanem annak sebessége és dinamikája, de úgy érzi, kezd belejönni.
„A Stuttgart ellen volt egy rosszabb meccsem, utána egy órán át videón elemeztük azt a 25 percet, amit a pályán töltöttem. Engem feldobott, hogy ennyire foglalkoznak velem, mert minden nap érzem, hogy fel akarnak építeni“ – mondta Schäfer, aki a téli átigazolási időszakban a DAC-tól igazolt a német fővárosba.
A válogatott kapcsán kifejtette, hogy a júniusi négy Nemzetek Ligája-mérkőzésen azt szeretnék, ha minél többet birtokolnák a labdát, egyúttal jó lenne minél nagyobb meglepetést okozni.
„Az ilyen meccsekért érdemes elkezdeni focizni“ – fogalmazott Schäfer az Európa-bajnok olaszok, az Eb-ezüstérmes angolok, valamint a németek elleni találkozók kapcsán.

Fotó: Union Berlin Twitter

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.