Bayo: Trófeákhoz akarom segíteni a Celtic csapatát

By
Updated: január 22, 2019

Bemutatta új szerzeményét a skót Celtic Glasgow, ugyanis véglegesítették Vakoun Issouf Bayo átigazolását. A 21 éves játékost Kolo Toure másodedző és Eboue Kouassi középpályás tanácsai is felkészítették arra, hogy mi várhat rá a Paradicsomban.

Jól érzem magam, és örülök, hogy a Celtic csapatánál lehetek. Kolo Toure, a csapat másodedzője felhívott és elmondta, hogy a Celtic érdeklődik irántam. Elmondtam neki, szívesen dolgoznék a csapattal, a menedzserrel és vele is. A Celtic egy fantasztikus klub, és örülök, hogy a része lehetek. Már korábban ismertem Eboue Kouassit az elefántcsontparti válogatottól és vele is beszéltem az átigazolás előtt. Természetesen a futballban mindenki ismeri a Celtic csapatát, és tudom, mekkora csapathoz csatlakozom.“ – nyilatkozta Bayo a klub hivatalos honlapjának.

„Célom, hogy a teljesítményemet és a formámat a szlovák bajnokságból a Celtic csapatához is átvigyem. Szeretek gólt szerezni és a szurkolókkal ünnepelni. Tudom, hogy a Celtic szurkolói kiválóak, remek hangulatot teremtenek a mérkőzéseken és fantasztikusan buzdítják a csapatot. Ez az a fajta hangulat, amit én szeretek. Tudom, hogy egy masszív csapathoz jöttem és azért vagyok itt, hogy segítsek. Már alig várom, hogy csatlakozzak a csapathoz, melyet kiváló játékosok alkotnak. Szeretnék annyi gólt szerezni, amennyit csak lehet, és trófeákhoz segíteni a csapatot.“

Vakoun Issouf Bayo 2,23 millió euró ellenében igazolt a DAC csapatától a skót bajnoki címvédőhöz. A támadóval az átigazolásáról készült exkluzív interjút ITT találja.