4-5 hét pihenő vár Bénes Lászlóra

By
Updated: júl 31, 2018

Alig, hogy felépült két sérüléséből Bénes László, a fiatal középpályás a felkészülés során újabb kellemetlenséggel kénytelen megküzdeni.

A csallóközi játékos teljes erőbedobással kezdte a Borussia Mönchengladbach nyári felkészülését, de egy mérkőzés során megszakadt a hátsó combizma.

„A felkészülés kezdetén minden rendben volt, két mérkőzésen is pályára léptem. A sérülésem a harmadik találkozón történt az Augsburg ellen. A 60. percben léptem pályára, amikor vesztettünk 0:1-re. Az eredményt megfordítottuk, de az egyik sprintnél izomszakadást szenvedtem és a 75. percben cserére kényszerültem. A sérülést a mágnes rezonancia is megerősítette.“ – árulta el a szövetség honlapjának a csallóközi tehetség.

„Előreláthatólag 4-5 hét kihagyás vár rám, szerencsére nem annyira komoly. Az edző és az orvosok is remélik, hogy minél előbb felépülök. Természetesen én is ebben bízom, ugyanis minél előbb vissza akarok térni, hogy a pályán segítsem a csapatot. A felkészülés alatt éreztem az edző támogatását. Erősebben kell visszatérnem, játszani akarok!“

Reméljük, a 20 éves középpályás mihamarabb visszatér a Mönchengladbach csapatába, amely augusztus 25-én, a Leverkusen ellen kezdi meg szereplését a Bundesliga új idényében.