Videojátékon csapott össze Somorja és Pozsonyligetfalu

By
Updated: marec 15, 2020

A koronavírus terjedése miatt beszüntették a sport- és kulturális események rendezését, elhalasztották a futballmérkőzéseket is. Ennek ellenére a II. ligában szereplő Somorja és Pozsonylietfalu megmérkőzött egymással. A mérkőzés annyiban volt különleges, hogy az elektronikus világban történt. 

„Az STK Somorja és Ligetfalu különös találkozója 3:3-as döntetlent hozott. A mi csapatunkat Draško Matej Marič-Bjekič, a Ligetfalu együttesét pedig Samuel Ďurek képviselte. Meccs előtti idegesség, öröm a rúgott, szomorúság a bekapott gólok után. Azonban, az ami legfontosabb: felelősségteljesen és biztonságban.

Az STK Somorja és a Ligetfalu csapat videojátékon csapott össze. A találkozó pontosan vasárnap 10:30-kor kezdődött, a hazai csapat az ellenfelünk volt. Jól kezdtük a találkozót, vezetést szereztünk. A hazaiak azonban megfordították a találkozót. Draško kiegyenlített, de nem sokáig örülhetett. A Ligetfalu ismét vezetéshez jutott. A somorjai játékos azonban remek hajrával kiegyenlített, 3:3 lett a vége. „Különös meccs volt. Teli emócióval, de az első helyen a sportszerűség volt. Az utolsó pillanatokban keményen kellett védekeznem, hogy a hazaiak ne rúgjanak újabb gólt. Sikerült, így értékes ponttal távoztunk az ellenfél otthonából.“ mondta mosolyogva Draško Matej Marič-Bjekič.

Az ellenfelünk nem volt elégedett az egy ponttal és visszavágót kezdeményezett. Csapatunkat most Martin Rymarenko képviselte. A második találkozón a Ligetfalu 3:1-re győzött. A találkozó után közösen üzentek a szurkolóknak: felelősségteljesen használják ki a szabadidőt. Nem csak magukkal, hanem másokkal szemben is. – állt a somorjai klub honlapján.