Videó: Három piros lap után szenvedett vereséget a Somorja

By
Updated: marec 10, 2019

Három piros lap villant a Bártfa-Somorja II. ligás mérkőzésen, mindhárom kiállítás a somorjaiak oldalán történt.

Az első játékrészben Štrbák mehetett zuhanyozni, ráadásul a szünet előtt a hazaiak büntetőhöz jutottak, de Ružinský remekül védett. Fordulás után Kopičár és Minas második sárga lapja miatt került a kiállítás sorsára.

Ennek ellenére sokáig remekül tartotta magát a csallóközi gárda, viszont a 90. percben Berežný győztes gólt szerzett, ráadásul a győztes passzt már az oldalvonalon kívülről kapta. „Az egész csapatot arra készítjük fel, hogy az ellenfél ellen fogunk játszani. Ami történt, arra nem voltunk felkészülve. Ehhez a fair-play játéknak semmi köze nem volt, a mérkőzés után sérült és kiállított játékosaink lettek. A srácokat meg kell dicsérnem, ugyanis küzdöttek.“ – értékelte a mérkőzést Juraj Baláž, a somorjaiak másodedzője.

Bártfa-Somorja 1:0 (0:0)
Gólszerző: 90. Berežný
Sárga lapok: Berežný – Ružinský
Piros lapok: 26. Štrbák, 63. Kopičár, 64. Minas (Somorja)
Somorja: Ružinský – Knotek, Dos Santos (31. Magda), Pončák, J. Pančík (L. Almási), Čunta, Štrbák, Da Cruz (88. Mezovský), Kopičár, Pereira Neto, Minas.

Bardejov_Samorin

Sobotňajší duel 18. kola #2LIGA Partizán Bardejov – FC STK Fluminense Šamorín (1:0) priniesol naozaj veľa zaujímavých situácií – tri červené karty i nepremenenú penaltu.Pozrite si zostrih zo stretnutia (y)#2IGA #FutbalnetTV Futbalnet

Uverejnil používateľ Slovenský futbalový zväz Nedeľa 10. marca 2019