Változás a dunaszerdahelyi teremtornák időpontjainál

By
Updated: január 9, 2019

Kisebb változások történtek némely időpontot illetően a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-szövetség 2018/2019-es teremtornáival kapcsolatban. Az eredeti sorrend (felnőttek, U19, U15, U13, U11) kicsit felborulni kényszerült, ráadásul nem minden csapat jelezte részvételi szándékát  az arra jogosultak közül. Ezen kívül további fontos információkat is tartalmaz az a legújabb közlemény.

Az új menetrend szerint az U19-esek nyitják a téli teremtorna idényt január 27-én, vasárnap, a felnőttek pedig február 3-án szállnak harcba az elnöki serlegért. Ez a változás legfőképp a február 3-án sorra kerülő Nyugat-szlovákiai Futballszövetség elnökének serlegéért zajló megmérettetés miatt borult fel, hiszen a járási U19-es válogatott is részt vesz azon tornán. Ezt követően február 10-én (vasárnap) az U15-ösök, február 16-án (szombaton) az U13-asok, február 17-én (vasárnap) pedig az U11-esek vonulnak terembe. A teremtornák a Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokban zajlanak majd.

A teremtornán résztvevő csapatok:

Felnőttek: Ekecs-Apácaszakállas, Szentmihályfa, Pozsonyeperjes, Felbár, Csallóközkürt;

U19: Nyárasd, Pozsonyeperjes, Alistál, Nagyszarva, Nagyudvarnok;

U15: Egyházgelle, Ekecs-Apácaszakállas, Vásárút, Pozsonyeperjes, Dióspatony;

U13: Jányok, Nyárasd, Hegyéte, Egyházgelle, Alistál;

U11: Jányok, Egyházgelle, Nyárasd, Kisudvarnok, Csenke;

A szövetség Sporttechnikai bizottsága továbbá kéri a klubokat, hogy az esetleges változásokat (tisztviselők, egyéb szervezeti változások, stb.) szíveskedjenek bejelenteni a szövetség felé, hogy ezek megfelelően legyenek beiktatva az ISSF rendszerbe. A klubokat továbbá arra is kérik, hogy február 3-ig jelezzék a bizottság felé (elektronikusan) a 2018/2019-es tavaszi idény mérkőzéseire vonatkozó időpontváltozási kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy elkezdődött a téli átigazolási időszak is. Az amatőr játékosok január 1-től március 31-ig válthatnak klubot, de mindenképp szem előtt kell tartani, hogy január 31-ig nem szükséges a klub beleegyezése a távozáshoz, ám az ezt követő időszakban csupán a klub beleegyezésével igazolhatnak más csapathoz és külföldre.

by bété/obfzds