Tisztogatás a Slovan vezetőségében: Távozik a vezérigazgató ifj. Ivan Kmotrík

By
Updated: september 22, 2022

Hatalmas változások történtek az elmúlt napokban a pozsonyi Slovan vezetőségében, legutóbb a vezérigazgató, ifj. Ivan Kmotrík jelentette be távozását. 

A Konferencia ligában való gyenge szereplés után a klubtuljadonos, idősebb Ivan Kmotrík több változást is bejelentett. Menesztették Richard Trutz sportigazgatót, aki többnyire a játékvezetőknél tett látogatásai miatt került rivaldafénybe. Az egykori bíró a klub alkalmazottjaként a Slovan mérkőzésein többször is megjelent a játékvezetők öltözőjében. Szintén távoztak a Slovan játékosmegfigyelői. A változások után ifj. Ivan Kmotrík, aki az elmúlt hét évben a klub vezérigazgatójaként dolgozott, bejelentette távozását. 

„Először is szeretném megköszönni édesapámnak a lehetőséget, hogy hét évig a legsikeresebb szlovák klubot irányíthatom. Ezalatt az időszak alatt klubként kétségtelenül fejlődtünk, és főleg amióta az új stadionba költöztünk, sok sikert értünk el. Köszönjük a szurkolóknak a támogatást. Lehet, hogy nem mindenben értettek egyet velem, de
égszínkék szívünk összekötött, és mindig próbáltam a tőlem telhető legjobbat nyújtani. Különösen köszönettel tartozom azoknak, akik a nehéz pillanatokban is erőt adtak nekem és a klubnak. Köszönetet mondok azoknak a partnereknek is, akik támogatták erőfeszítéseimet és részesei voltak sikereinknek. A múlt pénteki események után, amikor szinte az egész csapatomat, a legközelebbi munkatársamat hirtelen elbocsátották, már nem tudom elképzelni, hogy vezérigazgatóként folytassam.“ – fejtette ki távozásának részleteit ifj. Ivan Kmotrík.

Fotó: ŠK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.