Tavaszi kezdőrúgás: indul a járási bajnokság!

By
Updated: marec 8, 2019

Hosszú téli szünet és felkészülési időszak után újra benépesülnek a járási futballpályák. A Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-szövetség hatáskörébe tartozó felnőtt csapatok közül az AG Sport liga résztvevői kezdik meg a szereplést hétvégén.

A listavezető somorjai fakó a harmadik helyen álló balonyiak otthonában nyitják a tavaszt. A második csallóközcsütörtökiek az alsóházban 11. helyen álló Egyházgelle otthonában lépnek pályára. Vasárnap délelőtt egy mérkőzést rendeznek, méghozzá Szentmihályfán, így aznap még marad lehetőség, hogy a délutáni mérkőzésekből is válogassunk. Az első tavaszi mérkőzéseken először körvonalazódik majd, hogy miként alakult a csapatok téli felkészülése, s hogy mely csapatok küszöbölték ki legjobban az esetleges hiányosságokat.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
16. forduló, március 9. (szombat), 14:30: Balony-Somorja B, Izsap-Nyékvárkony; március 10. (vasárnap), 10:30: Szentmihályfa-Hegyéte; 14:30: Egyházgelle-Csallóközcsütörtök, Dióspatony-Ekecs/Apácaszakállas, Felsőpatony-Felbár, Nagypaka-Pozsonyeperjes. Szabadnapos: Baka.