Szigorú büntetések, több hetes eltiltások a dunaszerdahelyi járásban

By
Updated: september 28, 2018

Piros lapokban gazdag mérkőzések zajlottak a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban múlt hétvégén. Az AG Sport liga 6. fordulójában hétszer is villant a piros, ezek közül hat esetben több hetes eltiltás vár a “vétkesekre”.

A járási futballszövetség honlapján már olvasható a legújabb határozat, amelyben megtalálhatjuk, hogy egyes játékosok meddig nem léphetnek pályára a következő hetekben. A balonyi Bartalos Attila és a felsőpatonyi Nagy Miklós összetűzése mindkettejük számára piros lappal ért véget az egymás elleni találkozó 80. percében, majd a szintén felsőpatonyi Gajdacs Dominik is – második sárgáját begyűjtve – mehetett pihenőre a hajrában. A pozsonyeperjesi Cserge Gábor az 50. és 55. percben gyűjtött be sárga lapokat (mindkettőt veszélyes játékért kapta), csapattársa, Horváth Sándor pedig a 87. percben veszítette el higgadtságát. A somorjai fakó játékosa, Minčič Ivan már a 3. percben kénytelen volt elhagyni a pályát, mivel játékon kívül keveredett összetűzésbe ellenfelével. A másik oldalon a felbári Csetényi István a 82. percben jutott a kiállítottak sorsára.

A kiszabott büntetések:

Bartalos Attila (Balony) – 6 bajnoki találkozóról eltiltva;

Nagy Miklós (Felsőpatony) – 4 bajnoki találkozóról eltiltva;

Minčič Ivan (Somorja B) – 4 bajnoki találkozóról eltiltva;

Cserge Gábor (Pozsonyeperjes) – 4 bajnoki találkozóról eltiltva;

Horváth Sándor (Pozsonyeperjes) – 3 bajnoki találkozóról eltiltva;

Csetényi István (Felbár) – 3 bajnoki találkozóról eltiltva;

Gajdacs Dominik (Felsőpatony) – 1 bajnoki találkozóról eltiltva;

A korábban eltiltott Sárosfai Csabának (Nagyszarva) és Sátor Imrének (Szentmihályfa) feltételesen engedtek a kiszabott fegyelmi szankcióból. Ennek fejében mindkettejüknek 2019. április 25-ig kerülni kell a további eltiltásokat.

A 2018/2019-es év 9-es számú határozata teljes terjedelemben itt olvasható:

https://www.obfzds.sk/spravy/uradna-sprava-obfz-dunajska-streda-c-9-2018-2019-zo-dna-26-9-2018