Régióderbi Felsőpatonyban és Bakán

By
Updated: apríl 5, 2019

Az AG Sport liga 20. fordulójában ismét kiélezett párharcok várhatóak. Az éllovas somorjai fakónak a papírforma szerint könnyebb dolga lesz hazai közönség előtt, ám mint tudjuk, gyakorlatban sokszor borulhat a már előre feltételezett forgatókönyv. Izgalmas lehet a második és harmadik helyezettek összecsapása Balonyban, hiszen mindössze három pont a különbség a csütörtökiek javára. A negyedik dióspatonyiak a hatodik pozsonyeperjesieket fogadják – köztük csupán egyetlen pont a differencia. Az ötödik Szentmihályfa csapata pedig Felsőpatonyban lép pályára, ahol a két együttes presztízscsatát vívhat egymással. A középmezőny végén menetelő csapatok közül Bakán is sor kerül régiópárharcra – hozzájuk a felbáriak látogatnak.

A VII. liga 17. fordulójában hat pontos előnnyel az élen lépnek pályára otthon a listavezető alistáliak, míg a második helyen álló csallóközkürtö “üldözők’ Csilizpatason vendégszerepelnek. A tavaszt eddig remekül teljesítő padányiak a harmadik Csilizradványhoz utaznak.

Az ifiknél a két éllovas, Nyárasd és Pozsonyeperjes találkozása okozhat izgalmas perceket a játéktéren. Bízunk benne, hogy olyan pillanatoknak nem leszünk majd szemtanúi, mint amiknek az elmúlt téli teremtornán voltunk, s hogy a játékosok méltóképpen, a fair-play keretein belül viselkednek majd a pályán – eredménytől függetlenül.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
20. forduló, április 6. (szombat), 15:30: Izsap-Nagypaka; április 7. (vasárnap), 10:30: Baka-Felbár, Somorja B – Nyékvárkony; 15:30: Balony-Csallóközcsütörtök, Egyházgelle-Hegyéte, Dióspatony-Pozsonyeperjes, Felsőpatony-Szentmihályfa. Szabadnapos: Ekecs/Apácaszakállas.

VII. LIGA
17. forduló, április 6. (szombat), 15:30: Pozsonycsákány-Nagyszarva, Alistál-Vásárút, Csilizradvány-Padány, Dióspatony B/Patonyrét – Sárosfa; április 7. (vasárnap), 10:30: Béke-Sárrét; 15:30: Csilizpatas-Csallóközkürt, Csallóköznádasd-Tárnok.

VI. LIGA U19
12. forduló, április 6. (szombat), 13:00: Nyárasd-Pozsonyeperjes; április 7. (vasárnap), 13:00: Nagyudvarnok-Ekecs/Apácaszakállas, Nagyszarva-Alistál.

by bété