Panaszt emel a játékvezető ellen az STK Somorja

By
Updated: marec 11, 2019

Ahogy azt megírtuk, a somorjai csapat három piros lappal és pont nélkül tért haza Bártfáról, a II. liga mérkőzésén a 90. percben egy jogtalan góllal győztek a hazaiak.

A csallóközi együttes nem hagyja annyiban a játékvezető ténykedését, hivatalos panasszal fordul a labdarúgó-szövetséghez.

Íme az STK Somorja álláspontja:
„Az STK Somorja vezetése úgy döntött, hogy a II. liga 18. fordulóban, március 9-én lejátszott Partizán Bártfa – STK Somorja mérkőzés vitatható játékvezetése miatt panaszt tesz a Játékvezetők bizottságánál, mely a Szlovák Labdarúgó Szövetség alá tartozik. A mérkőzés ismételt, elemzéssel egybekötött visszanézése után a klub élesen elhatárolódik a meccsre delegált játékvezetők pályán tanúsított játékvezetésével kapcsolatban, mely nagymértékben befolyásolta a végeredményt. Klubunk véleménye szerint a játékvezetés színvonala nem a játékvezetők hiányos tudása vagy alkalmatlansága miatt volt minősíthetetlen, mivel ezek csak és kizárólag a vendégcsapatot sújtották. A játékvezetői hibák részletes leírását a klub vezetése eljuttatja az azzal foglalkozó szervhez véleményezésre. Ezen felül nyilvánosa felhívja a Szlovák Labdarúgó Szövetség vezető szerveit, hogy második ligás bajnokság attraktivitásának növelése érdekében, aktívabban járuljanak hozzá az ilyen jellegű bíráskodás eltüntetéséhez. Reméljük, hogy ezzel az érvvel és nyilvános vitával kicsit segítünk az ilyenfajta esetek eltávolításában, hogy futball örömet jelenthessen Felvidék lehető legtöbb embere számára.“