Olejník feldühödött: Nem fogom hallgatni a magyarok szidalmazását! – Videó

By
Updated: august 26, 2019

Kétgólos vereséget szenvedett a KFC Komárom a Poprád otthonában, a mérkőzés utáni sajtótájékoztató viszont nem is ezért marad emlékezetes.

Jozef Olejník, a csallóköziek trénere értékelte a találkozót, elmondása szerint a Poprád megérdemelt győzelmet aratott, viszont egy másik, fontosabb dologra is kitért.

„Nem ez volt az első eset, az első mérkőzés, ezért úgy döntöttem, ma elmondom. Szeretjük a futballt, ezért dolgozunk benne, én, a stábom, a játékosaim. Nagyon szívesen járunk Poprádra, ugyanis köztünk nincs probléma, inkább egy másik dolog mellett állnék meg. Egy dolgot elutasítok, amikor a pálya szélén állok, nem fogom hallgatni, hogy k*** magyarok, Olejník menj Magyarországra. Nem értem, minek jönnek akkor az emberek a futballra. Ez nem tartozik a lelátókra. Ha az emberek eljönnek, inkább szurkoljanak. Mindig elutasítom, hogy a játékosaimat szidják, a magyar kisebbséget, a néger játékosokat. Futballt akarunk játszani. A hazaiak egyértelműen jobbak voltak. A futballnak össze kellene kötnie az embereket. Ilyen emberek mindenhol vannak, még nálunk is. De nem fogok hazudni, ezzel tenni kell valamit, talán meg kellene nevelni a társadalmat.“ – fejtette ki a mérkőzés után véleményét Jozef Olejník.

A hazaiak edzője, Marek Petruš igazat adott a komáromiak trénerének és elnézést kért a szurkolók viselkedéséért.

Fotó: FK Poprad

Uverejnil používateľ FK Poprad – oficiálna stránka Sobota 24. augusta 2019