Négy DAC játékos a forduló csapatában, Holman a forduló legjobb játékosa!

By
Updated: september 29, 2020

Az elmúlt hétvégén lezajlott a Fortuna liga 8. fordulója, amely után a DAC továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll a táblázat élén. Nézzük a forduló legjobb kezdőcsapatát. 

A sárga-kékek vesztes állásból fordítottak a Trencsén ellen, és szerezték meg a nyolcadik győzelmet a bajnokságban. A Slovan öt góllal tömte ki a Rózsahegy hálóját, a Nyitra a Szered ellen diadalmaskodott. A liga honlapja elkészíttette a forduló legjobb csapatát, amelybe ezúttal négy DAC játékos is helyet kapott. Nagy meglepetésre hiányzik a duplázó Marko Divković, aki az elmúlt hetekben remek teljesítményt nyújtott. A védelmet három DAC játékos is erősíti, a középpályán Kalmár Zsoltnak már bérelt helye van. Ezúttal a forduló legjobb játékosának a Slovan magyar középpályását, Holman Dávidot választották, aki a Rózsahegy ellen két gólt és egy gólpasszt jegyzett.

A Fortuna liga 8. fordulójának legjobb csapata: 

Greif (Slovan) – Blackman (DAC), Bajrić (Slovan), Müller (DAC), Davis (DAC) – Adamec (Nyitra) – Hrnčár (Aranyosmarót), Holman (Slovan), Kalmár (DAC), Čavrič (Slovan) – Faško (Nyitra)

Fortuna liga, 8. forduló: 
DAC-Trencsén 3:1
Nagymihály-Garamszentkereszt 2:0
Nyitra-Szered 3:0
Slovan-Rózsahegy 5:0
Aranyosmarót-Zsolna 4:0
Szenice-Nagyszombat 0:2