Montenegróban döntetlenezett a szlovák válogatott

By
Updated: november 18, 2022

Döntetlent játszott Montenegróban a szlovák labdarúgó-válogatott, amely Francesco Calzona szövetségi kapitány vezetése alatt a harmadik mérkőzésen sem tudott nyerni. 

A 15. percben Hancko révén vezetést szerzett a szlovák csapat, és az első félidőben magabiztosan játszott. Több remek kombinációt is bemutattak a játékosok. A második félidő elején a 47. percben egy szöglet után Kuckához került a labda, aki szintén nem hibázott – 0:2. A 76. percben szintén egy szöglet után Savič fejjel volt eredményes – 0:1. A szépítő találat után feléledtek a hazaiak, Dúbravka kapus viszont több remek védést mutatott be. Az utolsó percekben a csereként beálló Zreľák két sárga lapot is kapott, amiért kiállították, ráadásul egy lövésnél a 97. percben a labda a kezét érte, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Savič az utolsó percben sem hibázott és egyenlített. A DAC támadója, Nikola Krstović 92 percet töltött a pályán.

A szlovák válogatott legközelebb november 20-án, 13:30 órától Chile csapatát fogadja, a mérkőzésen Marek Hamšík visszavonul a válogatottságtól.

Montenegró – Szlovákia 2:2 (0:1)
Gólszerzők: Savič (76., 97.-11m) ill. Hancko (15.), Kucka (47.)
Montenegró: Carevič – Vešovič (58. Bakič), Savič, Šipčič, Radunovič – Marušič, Lončar (70. Vukčevič), Jankovič (70. Savičevič), Jovovič (46. Camaj) – Krstovič (90.+2. Tomaševič), Mugoša (46. Erakovič)
Szlovákia: Dúbravka – Vallo (40. Pekarík), Šatka, Škriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda (84. Bénes) – Bero (84. Regáli), Boženík (84. Zreľák), Ďuriš (45+1. Suslov)

Fotó: Futbalsfz.sk

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.