Mészáros: Kihívás számomra az első liga

By
Updated: júl 10, 2019

Két év után ismét az élvonalban szerepelhet Mészáros András, a komáromi játékos egy évre a Fortuna liga újoncához igazolt. A garamszentkereszti lehetőségről kérdeztük. 

„Szinte a semmiből jött az ajánlat. Pénteken még úgy volt, hogy hétfőn Somorján kezdek, vasárnap délután pedig az ügynököm jelezte, hogy Garamszentkeresztből fognak keresni. Hívott is az edző, aki szimpatikusnak tűnt és felvázolta a lehetőségeket. Megtetszett az újonc ajánlata, aludtam rá egyet és belevágtam. Ami az ajánlatokat illeti, Somorján kívül még az a lehetőség is nyitott volt, hogy Komáromban maradok.“ – részletezte átigazolásának részleteit a 23 éves támadó, aki elárulta, miért választotta a Fortuna liga újoncát és mivel lenne elégedett az új idényben. „Az döntött végül a Garamszentkereszt mellett, hogy nagy kihívás számomra és a csapat az első ligában fog szerepelni. A körülmények ideálisak az első ligára, a csapat szép új stadionnal rendelkezik. Minden adott a fejlődésre. Szeretnék minél több mérkőzésen pályára lépni, és hamar bekerülni a kezdőcsapatba. A csapat célja, hogy megtartsa az első ligát. Aminek nagyon örülnék, ha sikerülne megrúgnom az első gólomat a Fortuna ligában.“

Nagy falat vár a Garamszentkereszt csapatára a Fortuna liga 2019/2020-as idényének első fordulójában, ugyanis azonnal a bajnoki címvédő Slovant fogadják.