Kihirdették a téli teremtornára jogosult csapatokat

By
Updated: december 3, 2018

A Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság őszi idényének befejeztével téli pihenőre vonulnak a csapatok és a bajnokságot irányító szervek is. A szövetség weboldalán már találkozhattunk az információval, hogy a titkárság szabadság miatt december 3-tól január 10-ig zárva tart. A Sporttechnikai bizottság korábban kihirdette a téli teremtornák időpontját, s mára már azon csapatok neve is ismert, akik jogosultak részt venni az egyes tornákon.

A felnőttek 2019. január 27-én (vasárnap) nyitják a teremtorna-idényt. Erre a tornára az AG Sport ligából Somorja B, Balony, Ekecs-Apácaszakállas és Szentmihályfa, a VII. ligából pedig Csallóközkürt csapata jogosult. Az AG Sport ligában ősszel második helyen végző csallóközcsütörtökiek nem lehetnek ott a tornán, hiszen egy korábbi incidensük miatt megvonták tőlük a jogot a tornán való szereplésre. Mivel az utánpótlás-csapatoknál csupán két egyesület bólintott rá a létszámnövelésre, így a tavalyihoz hasonlóan továbbra is marad az 5-csapatos rendszer. A fiataloknál a következő a menetrend:

U19, 2019. február 3. (vasárnap): Nyárasd, Pozsonyeperjes, Alistál, Nagyszarva, Nagyudvarnok;

U15, 2019. február 10. (vasárnap): Egyházgelle, Ekecs-Apácaszakállas, Vásárút, Pozsonyeperjes, Lég;

U13, 2019. február 16. (szombat): Patonyrét, Nyárasd, Hegyéte, Egyházgelle, Alistál;

U11, 2019. február 17. (vasárnap): Egyházgelle, Nyárasd, Nyékvárkony, Kisudvarnok, Csenke;

A Dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnokban megrendezett tornára a csapatok december 15-ig jelentkezhetnek elektronikusan, az ISSF rendszeren belül.

bété/obfzds.com