Két góllal zárta az utolsó két fordulót Mészáros András

By
Updated: december 10, 2019

Remekül zárta az őszi idényt az újonc Garamszentkereszt és komáromi játékosa, Mészáros András. A csapat az utolsó három fordulóban hét pontot szerzett, míg a fiatal támadó két fordulóban két találatot jegyzett. 

Hogy értékeled a Szered elleni győzelmet?

Úgy gondolom, ez egy nagyon fontos győzelem volt egy nehéz, jeges, csúszós talajon. A sikerrel megközelítettük az előttünk lévő csapatokat és reális esélyünk van a bennmaradásra. Ugyanis ha kikaptunk volna, a Nyitra 4 pontra távolodott volna el, a Szered pedig 10 pontra, ez pedig jelentős hátrány lett volna számunkra. Ebből is látni, hogy nagyon fontos 3 pontot szereztük.

Az előző fordulóban megszerezted az első találatodat, most a másodikat. Számítottál rá, hogy ilyen hamar meglesz a második gól?

Nem számítottam rá, de bíztam benne. Az utolsó két fordulóban jól ment a játék, az edzéseken is jól éreztem magam. Örülök, hogy így sikerült lezárni az őszi szezont, de mellette kicsit szomorú is vagyok, hogy most lett vége, amikor a csapat is kezdett beindulni és én is formába lendültem. Remélem, egy jó téli felkészülés után sikerült így folytatnunk.

Hogy értékelnéd a csapat és a te őszi teljesítményedet?

Ha ezt a kérdést három fordulóval ezelőtt kaptam volna, akkor nagyon negatívan válaszoltam volna. Így, hogy az utolsó három mérkőzésen 7 pontot szereztünk, és nekem is sikerült 2 gólt szereznem, pozitívan értékelhetjük az őszi idényt. Sok munka vár még ránk, de bizakodva várom a tavaszi fordulókat.

Mi várható a téli felkészülés során?

Most még nagyjából december 20-ig edzéseink lesznek, utána kapunk két hét szünetet és január elején kezdjük a felkészülést. Nagyobb játékosmozgásra is számítok, mivel 4-5 játékos távozik, mint például Vantruba vagy Zachara. Helyükre biztosan fognak érkezni új játékosok.