Juraj Ančic a Somorja új vezetőedzője

By
Updated: december 30, 2022

Megvan az STK Somorja új vezetőedzője, aki nem más, mint a korábbi trencséni tréner, Juraj Ančic – közölte a klub honlapja. 

A 41 éves szakember a Trencsén ifjúságában kezdett dolgozni, majd másodedzőként tevékenykedett. A 2021/2022-es idényben 19 mérkőzésen vezetőedzőként irányította a Fortuna ligában a Trencsén együttesét.

„A projektünk szempontjából egy minőségi edzőt igazoltunk Juraj Ančic személyében, akinek nemcsak élvonalbeli edzői tapasztalatai vannak, de a saját edzőfilozófiájának keretén belül jól illeszkedik a projektünkbe, amelynek célja a tehetséges játékosok fejlesztése és a felsőbb bajnokságokba való bejuttatása. A professzionális múltjának köszönhetően ráadásul a személye garanciát jelent a DAC és az ŠTK edzői stábjai közötti még szorosabb együttműködésnek” – értékelte az új tréner érkezését a Somorja sportigazgatója, Horváth Csaba.
„Tisztában vagyok vele, hogy Somorján professzionális szinten működik a labdarúgás. Egy olyan projekt zajlik itt, amely összekapcsolja a fiatal labdarúgókat a Szlovákiában található legmagasabb szinttel, ez pedig olyasvalami, ami megszólított az ajánlat mérlegelése közben. Számomra ez egy további kihívás, hogyan fejlődhetnék tovább az edzői pályafutásomban, egyúttal segítve az ŠTK-t, hogy a csapat látványosan futballozzon és olyan eredményeket érjen el, amelyek közé a játékosok fejlődését is idesorolom, mert ha egy labdarúgó fejlődik, a csapat is fejlődik. Bízom benne, hogy sikerül megvalósítanunk a klub ambícióit” – vázolta fel gondolatait a Somorja új trénere, Juraj Ančic.
A kék-fehérek január 9-én kezdik a téli felkészülést a tavaszi idényre.
Fotó: AS Trenčín

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.