Ján Bíreš a bősiek új vezetőedzője

By
Updated: november 29, 2019

Bejelentette új vezetőedzőjét a bősi futballklub, a felnőtt csapat irányítását Ján Bíreš veszi át – közölte a klub honlapja. 

Radványi Miklós vezetése alatt kezdte az új idényt a bősi csapat, Radványi viszont négy mérkőzéssel az őszi idény vége előtt az élvonalba távozott, helyét ideiglenesen Bazsó Zsolt másodedző vette át. Tavasszal viszont már új edző irányítja a gárdát, mégpedig Ján Bíreš.

„Új edzőnk ugyan közép-szlovákiai gyökerekkel rendelkezik, de immár tizennégy esztendeje Dunaszerdahelyen él. Járásunk központjában pedagógusként tevékenykedik. Mivel miénk a mezőny legfiatalabb átlagéletkorú csapata, ezért hasznunkra lehetnek újdonsült szakvezetőnk ififronton szerzett gazdag tapasztalatai. Zsolnán az MŠK utánpótlás képzésének módszertanát dolgozta ki, a nagyszombatiaknál pedig az U17-es csapat edzéseit irányította, egyben pedig a Spartak ificsapatainak főedzője volt. Ugyanakkor a Fortuna ligába is belekóstolt, Ivan Galád asszisztenseként a Ružomberok és a Nitra csapatánál kamatoztatta szakmai tudását. Megállapodásunk egyébként a jövő év júniusáig szól” – vázolta fel a klub honlapjának a vezetőedző kiválasztását Kovács Zsolt klubmenedzser.