Ismét hazai diadal a II. Csiliznyáradi Ifik Tornáján

By
Updated: júl 30, 2017

Második alkalommal rendeztek ifjúsági futballtornát az immár Szap/Csiliznyárad néven szereplő csapat sportvezetői Csiliznyáradon.

A torna célja, hogy a hamarosan kezdődő bajnokság előtt felkészülési mérkőzéseket játsszanak az ifjúsági csapatok, amelyen díjakkal is jutalmazzák őket. A nagypályás tornán ismételten 4 csapat szerepelt: Szap/Nyárad, Nagymegyer, Nagyudvarnok és Alistál. Az első elődöntőben Szap/Nyárad ellenfele Nagyudvarnok volt. A mérkőzésen hazaiak sima hatgólos vereséggel kerültek a döntőbe. A második elődöntőn a nagymegyeriek Alistált 4:1-re győzték le. A harmadik helyért folyó küzdelemben a két vesztes csapat egyikének sem sikerült bevenni a másik kapuját a rendes játékidőben, így büntetőkkel döntöttek annak sorsáról. A büntetőpárbajt Nagyudvarnok 3:2-re nyerte meg. A döntő izgalmakkal teletűzdelt találkozó volt, hiszen a házigazdák kétszer is vezettek, ám a nagymegyerieknek mindkétszer sikerült kiegyenlíteni. Végül megszületett a győztes gól, így a tavalyihoz hasonlóan ismét a rendező csapat emelhette magasba a győztesnek járó serleget.

Az egyénileg kiemelkedő játékosok sem távoztak üres kézzel: a torna legjobb kapusa Sánka Patrik (Nagyudvarnok), legjobb játékosa Barna Bence (Nagymegyer) és legjobb góllövője Vida Dominik (Szap/Csiliznyárad) lett.

by bété