Interjú: Pályafutása első mesterhármasát szerezte Mészáros András

By
Updated: júl 24, 2018

Remek rajtot vett a 2. ligában a komáromi KFC, amely 5:1-re múlta felül a Liptószentmiklós csapatát. A lilák mezében kiválóan teljesített a 22 éves Mészáros András, aki mesterhármast szerzett. A fiatal támadó pályafutása első mesterhármasát szerezte. 

Hogy láttad a Liptószentmiklós elleni mérkőzést?

Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, szerettük volna egyből elkapni a rajtot. Szerencsére ez így is lett. Véleményem szerint nem volt ennyire egyértelmű a mérkőzés, de nagyon jó időben sikerült mindig betalálnunk, amitől az ellenfél játékosai kicsit összetörtek. Amikor a liptóiak 2:1-re szépítettek, akkor is egyből sikerült betálalnunk, utána jött a 4. gól és a második félidőben már tartottuk az eredményt. A végén pedig az ötödik góllal beállítottuk a végeredmény.

Hogy ment számodra a játék és hogy estek a góljaid?

Jól ment a játék, jól éreztem magam a pályán. Jól sikerültek az első labdaérintések, utána folyamatosan lendültem játékba. Az első gólnál bal szélről kaptam egy szép passzt Maticstól és ballal sikerült a labdát a hosszú sarokba passzolnom. A második gólomnál jobbról kaptam egy passzt, megindultam befelé. Sikerült a csel a belső védőre, utána már szemtől szemben álltam a kapussal, aki egy lövő csel után elmozdult jobbra én pedig a bal keze felé lőttem a labdát. A harmadik találatom előtt Matics kiugratta Dudát, aki egyedül tört kapura és önzetlenül lepasszolta nekem a labdát, én pedig begurítottam.

Szereztél már a pályafutásod során mesterhármast?

Még sosem, talán 17 évesen a ifiben rúghattam utoljára három gólt. Nagyon örültem és azóta is nagyon boldog vagyok. Bízok benne, hogy a folytatás is ilyen remekül fog sikerülni.

Mit gondolsz, hol végezhet idén a KFC?

A cél az első hatba kerülés, ami nem lesz egyszerű, mert nagyon kiegyenlített a mezőny. Jó csapat esett ki az első ligából, és a harmadik ligából is erős csapatok jutottak fel.