Hétvégi focimenü: presztízscsaták Poszonyeperjesen

By
Updated: október 12, 2018

A 9. fordulóval folytatódnak a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság párharcai a hétvégén.

Az AG Sport ligában az alsóházban helyet foglaló hegyéteiekhez utaznak az eddig pontveszteség nélkül élen álló csallóközcsütörtökiek, a második helyen álló somorjaiak a sereghajtó bandához tartozó Nagypaka otthonában lépnek pályára. A harmadik pozsonyeperjesiek pedig a közeli Nagyudvarnokkal vívnak presztízscsatát – mindkét alakulat fontos mérkőzést nyert meg az előző fordulóban, így várhatóan egymás ellen is bizonyítani szeretnének majd.

A VII. ligát azonos pontszámmal vezető Csallóközkürt és Alistál csapatai egyaránt otthon lépnek pályára. A papírforma szerint mindkettejük újabb pontokat zsebelhet be, de vajon lesz e a csapatok közt, aki megszorongatja őket? A harmadik és negyedik helyen álló Béke és Csilizradvány csatározása is remek párharcot ígér.

Az ifiknél is nagy lesz a tét a hétvégi fordulóban, hiszen a második pozsonyeperjesiek a listavezető Nyárasdot látják vendégül. Az éllovas még nem veszített pontot az idényben, az eperjesiek egyszer már elvéreztek – pont Nyárasd ellen -, így hazai környezetben vehetnének revansot ellenfelükön.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
9. forduló, október 13. (szombat), 14:30: Nagypaka-Somorja B, Felsőpatony-Egyházgelle, Izsap-Dióspatony; október 14. (vasárnap), 10:30: Baka-Szentmihályfa; 14:30: Nyékvárkony-Balony, Felbár-Ekecs-Apácaszakállas, Hegyéte-Csallóközcsütörtök, Pozsonyeperjes-Nagyudvarnok.

VII. LIGA
9. forduló, október 13. (szombat), 14:30: Csilizradvány-Béke, Pozsonycsákány-Sárrét, Csallóközkürt-Sárosfa, Vásárút-Padány; október 14. (vasárnap), 14:30: Dióspatony B/Patonyrét-Nagyszarva, Alistál-Csallóköznádasd, Csilizpatas-Tárnok.

VI. LIGA U19
7. forduló, október 13. (szombat), 12:00: Ekecs-Apácaszakállas-Nagyudvarnok, Pozsonyeperjes-Nyárasd; október 14. (vasárnap), 12:00: Alistál-Nagyszarva.

by bété