Hét fiatal magyar tehetség, akikre érdemes lesz odafigyelni

By
Updated: január 3, 2021

Rengeteg fiatal tehetség rúgja a labdát a régiónkban, a Csallóközhöz közel sok kiváló játékos található. Rengeteg tehetség bontogatja szárnyait Győrben, az NBI-ben és az NBII-ben is, ezekre a játékosokra a jövőben érdemes lesz komolyabban odafigyelni. Talán valamelyikük egyszer a jövőben sárga-kékben is feltűnik. Nézzük, mely játékosok lehetnek érdekesek a komoly érdeklődők számára.

Kovács Krisztián – ETO FC Győr, jobbhátvéd, 20 éves

A lakszakállasi tehetséget nem kell nagyon bemutatni. Az ETO egyik legstabilabb játékosa a 20 éves jobbhátvéd, aki már több, mint 100 mérkőzésen lépett pályára a győriek mezében az NBII-ben. Már 17 évesen bemutatkozott a felnőttek között. A korosztályos válogatottakban rendre pályára lépett, az U21-es válogatott tagja.

Transfermarkt érték: 200 ezer euró

Szánthó Regő – Zalaegerszeg, támadó középpályás, 20 éves

Szánthó Regő az egyik legígéretesebb támadó középpályás az NBI-ben. Az ETO neveltje, hollandiai próbajátékon is szerepelt, majd 2020 januárjában a Ferencvároshoz igazolt. Nyáron a Zalaegerszeghez került kölcsönbe, ahol főleg az ősz második felében remekelt. Jelenleg 14 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt szerzett.

Transfermarkt érték: 150 ezer euró

Szánthó Regő – Fotó: Ferencváros

Mocsi Attila – Szombathelyi Haladás, középhátvéd, 20 éves

Mocsi Attila a másik lakszakállasi tehetség, aki remekel az NBII-ben. Bajnokságot nyert a MOL Fehérvár csapatával, tagja volt az Európa liga csapatnak is. Nyártól a Haladást erősíti, csapata összes őszi mérkőzésén pályára lépett.

Transfermarkt érték: 100 ezer euró

Mocsi Attila – Fotó: haladasfc.hu

Szimcsó Viktor – ETO FC Győr, jobbszélső, 22 éves

Szimcsó Viktor 2017-ben a Dinamo Kyjev ifjúságából igazolt az ETO akadémiájára, azóta már 97 mérkőzésen lépett pályára a győriek mezében. Ez a szám magasabb is lehetne, viszont 2019 szeptemberében térdszalag szakadást szenvedett. A tehetséges játékos az egyik leggyorsabb szélső az NBII-ben.

Transfermarkt érték: 150 ezer euró

Milos Kerkez – ETO FC Győr, balhátvéd, 17 éves

Az ETO újabb nagy tehetsége, a még mindig csak 17 éves Kerkez Milos, aki fiatal kora ellenére már 16 mérkőzésen szerepelt az NBII-ben.

Transfermarkt érték: 50 ezer euró

Pintér Ádám – Debrecen, jobbszélső, 19 éves

A 19 éves jobbszélső már NBI-es tapasztalattal is rendelkezik, ugyanis 2020 februárjában még a Kaposvár mezében bemutatkozhatott az NBI-ben. Végül 10 mérkőzésen lépett pályára az OTP Bank ligában. Kölcsönjátéka után visszatért Debrecenbe, ahol az ősszel 10 mérkőzésen 4 gólt szerzett.

Transfermarkt érték: 150 ezer euró

Hidi M. Sándor – Vasas, védekező középpályás, 19 éves

A 19 éves középpályás az ETO neveltje, 2020 januárjában 150 ezer euróért lett a Vasas játékosa. Az ETO csapatában 21, a Vasasban 28 mérkőzésen lépett pályára, ősszel az Angyalföldiek összes mérkőzésén szerepelt.

Transfermarkt érték: 150 ezer euró

https://www.facebook.com/events/828403835283370