Hazai pályán kapott ki a csehektől a szlovák válogatott

By
Updated: september 4, 2020

Vereséget szenvedett hazai pályán a szlovák válogatott, amely a Nemzetek Ligája B csoportjában a szomszédos Csehország ellen maradt alul 1:3 arányban. 

Nem indult jól a mérkőzés a szlovákok számára, a 17. percben Duda, a 32. percben Štetina kényszerült cserére sérülés miatt. A gól nélküli első félidő után rákapcsoltak a csehek, a 48. percben Coufal, az 53. percben büntetőből Dočkal talált Greif hálójába. A 86. percben Krmenčík már a harmadik találatot szerezte, Schranz számára már csak a szépítés maradt. A cseh válogatottat nem zavarták meg a mérkőzés előtti problémák, ugyanis három órával a kezdés előtt az egyik stábtagnál kimutatták a koronavírust. A fertőzöttet elkülönítették, de a csapatok lejátszhatták a mérkőzést. A szlovák válogatott hétfőn Izraelben lép pályára.

Szlovákia-Csehország 1:3 (0:0)
Gólszerzők: 88. Schranz – 48. Coufal, 53. Dočkal (11-ből), 86. Krmenčík
Sárga lapok: Boženík, Gyömbér, Kucka – Darida,
Szlovákia: Greif – Pekarík, Štetina (32. Valjent), Škriniar, Gyömbér – Hrošovský, Lobotka – Kucka, Duda (17. Zreľák), Haraslín – Boženík (65. Schranz)
Csehország: Vaclík – Coufal, Čelůstka, Kalas, Bořil – Darida, Král – Masopust (86. Ševčík), Dočkal, Jankto (68. Provod) – Hložek (72. Krmenčík)