Hat DAC játékos a Fortuna liga 4. fordulójának legjobb csapatában

By
Updated: august 28, 2020

Nem zárult le teljesen a Fortuna liga 4. fordulója, ennek ellenére a liga honlapja összeállította a legjobb kezdőcsapatot.

A koronavírus rendesen megzavarta a 4. fordulót, ugyanis a Szered-Trencsén és a Slovan-Szenice találkozót elhalasztották. A Szered és a Trencsén csapataiban fertőzött játékosokat találtak, a Slovan gárdájában a Bajnokok Ligája selejtezőre utazó keretben volt pozitív eset. Így a 4. fordulóban csak négy mérkőzést játszottak. Nagy bravúrt hajtott végre a Radványi Miklós által irányított Garamszentkereszt, amely legyőzte a tavalyi ezüstérmes Zsolnát, a DAC pedig kerületi rangadón múlta felül a Nagyszombat együttesét.

A forduló legjobb csapatában értelemszerűen a DAC játékosai vannak többségben, mégpedig hatan, köztük a Nagyszombat ellen duplázó Ramirez lett a legjobb játékos. Bekerült a Nagymihályban Dunaszerdahelyről kölcsönbe került Ricardo Phillips, aki győztes gólt szerzett az Aranyosmarót ellen, továbbá a DAC korábbi támadója, Erik Pačinda is. Rajtuk kívül még a Nyitra és a Garamszentkereszt játékosa került a legjobbak közé.

A 4. forduló legjobb csapata: 
Jedlička (DAC) – Blackman (DAC), Kružliak (DAC), Minárik (Zsolna), Davis (DAC) – Schäfer (DAC) – Blahút (Garamszentkereszt), Faško (Nyitra), Phillips (Nagymihály) – Pačinda (Nagyszombat), Ramirez (DAC)

Fortuna liga, 4. forduló:
DAC-Nagyszombat 2:1
Nyitra-Rózsahegy 1:1
Garamszentkereszt-Zsolna 2:1
Nagymihály-Aranyosmarót 1:0

Fotó: Fortuna liga