Fontos információkra figyelmeztet a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-szövetség

By
Updated: júl 25, 2018

A Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-szövetség legújabb közleményében fontos információkra hívják fel a járási klubok és elöljáróik figyelmét.

A szövetség titkársága értesít mindenkit, hogy szabadság miatt július 23-tól augusztus 5-ig nincs személyes ügyintézés és ügyfélfogadás a szövetség székhelyén. Sürgős esetben a 0901 724 694 telefonszámra küldött SMS, vagy a obfzds@obfzds.sk és obfzds@obfzds.com e-mailcímekre küldött e-mail után vehető fel a kapcsolat a szövetség titkárával, Szerencsés Lajossal.

Az amatőr játékosok átigazolási kérelmét három regisztrációs időszak alatt lehet benyújtani, mégpedig a következő szempontokat figyelembe véve:

  1. a) július 1-től július 31-ig zajló nyári átigazolási időszak (a klub beleegyezése nélkül távozhat a játékos);
  2. b) július 1-től szeptember 30-ig zajló nyári átigazolási időszak (a klub beleegyezésével történő korlátozott átigazolás/vendégjáték);
  3. c) július 1-től szeptember 30-ig zajló nyári átigazolási időszak (külföldről történő átigazolások);

A Sporttechnikai bizottság értesíti a klubokat, hogy a bajnokság őszi menetrendje és hétvégi szétosztása már elérhető a www.futbalnet.sk oldalon. Továbbá figyelmeztet arra, hogy a hatályban lévő Versenyszabályzat (Súťažný poriadok) 28/4-es bekezdése alapján nem lehetséges közös megállapodást kötni két csapat/falu közt a kezdők kategóriájában.

A Fegyelmi bizottság értesíti a klubokat, játékosokat és az egyéb tisztviselőket, hogy a 2017/2018-as idényben megítélt fegyelmi szankciók az új versenyév kezdetén is érvényben vannak. Az a játékos, aki az előző szezon utolsó mérkőzésén az ötödik, kilencedik vagy tizenkettedik sárga lapját gyűjtötte be, kérvény benyújtása és a megfelelő illeték (AG Sport liga és VII. liga játékosaként 50 €, ifjúságnál 20 €) befizetése esetén kiválthatja azt, s így pályára léphet az első fordulóban. A kérvényeket az obfzds@obfzds.sk e-mailcímre lehet küldeni.

A határozat teljes terjedelemben, szlovák nyelven itt olvasható: http://www.obfzds.sk/spravy/uradna-sprava-obfz-dunajska-streda-c-1-2018-2019-zo-dna-24-7-2018

Szöveg: Bété & obfzds.com