Fennállásának 95. évfordulóját ünnepelte a bősi futball

By
Updated: október 24, 2018

Fennállásának 95. évfordulóját ünnepli a bősi futball a 2018-ban. A jubileumi évforduló alkalmából a Garamkálna elleni hazai találkozó félidejében tartott ünnepségen köszöntötték a klubot és azokat a személyeket, akik  a legtöbbet segítettek annak működése érdekében.

A mérkőzés félidejében Fenes Iván polgármester, Mészáros Árpád alpolgármester és Kovács Zsolt, a bősi klub sportmenedzsere gratuláltak a vendégeknek, és jutalmazták őket emlékplakettel, valamint a klub 95. évfordulója alkalmából készült brosúrával. Köszöntötték id. Gróf Árpádot, Heizer Ferencet, Bodó Pált, Mészáros Alfrédot, Csicsai Lászlót, Csörgő Árpádot, Kozmér Flóriánt, Bindics Imrét, Varga Istvánt, Patasi Árpádot, Bodó Istvánt, Kántor Ferencet, Szerencsés Lászlót, Mészáros Árpádot, Liszkay Tibort, Szaban Tibort, Horváth Józsefet, Magyar Gábort és Ágh Istvánt.

Id. Gróf Árpádnak gratulálnak

A bősi klub kiváló kapcsolatot ápol a  Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó Szövetséggel, így a szövetség elnöke, Benovič Árpád is emlékplakettel került megjutalmazásra. Mint azt tudjuk, az utóbbi években a bősiek szorosan együttműködnek a DAC vezetésével is, akik nevében Németh Krisztián vehette át a kitüntetést.

Akik már csak az égi focipályáról követhetik figyelemmel a történéseket, azokról sem feledkeztek meg, őket in memoriam köszöntöttek, s leszármazottaik vehették át a nekik járó díjat. Együtt emlékeztek meg Fekete Alfrédról, Bodó Józsefről, Meszlényi Tiborról és Kovács Gyuláról is.

A 12. forduló párharca egyébként kétgólos hazai győzelemmel zárult, amely megkoronázása volt az ünnepségnek. Mindkét bősi találatot Tóth László szerezte.

by bété