Éllovasok rangadója az AG Sport ligában

By
Updated: marec 23, 2019

Az előttünk álló hétvégén sem lehet okunk panaszra, ami a futballkínálatot illeti a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban.

Az AG Sport liga 18. fordulójának egyik legizgalmasabb mérkőzése minden bizonnyal az éllovas Somorja B és a második Csallóközcsütörtök találkozása lehet. A két csapat közt mindössze egy pont a különbség, ám a somorjai fakó egy mérkőzéssel kevesebbet játszott eddig. A harmadik balonyiak pihennek a hétvégén, de elegendő pontelőnyüknek köszönhetően pozíciójuk nincs veszélyben. A tavasszal eddig nyeretlen ekecsiek Bakán próbálhatnak javítani mérlegükön. A táblázat végén menetelő csapatok közül Izsap ezúttal Hegyétével találkozik.

A VII. ligában is bőven lesz miből válogatni a 14. fordulóban. A bajnokság éllovasa a harmadik helyen stabilan menetelő Csilizradvány otthonába látogat. Az ugyancsak bajnoki címre pályázó alistáliak a negyedik pozsonycsákányiakat látják vendégül. Az ötödik csilizpatasiak hazai pályán, a hatodik Sárosfa pedig idegenben gyűjtené tovább a bajnoki pontokat.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
18. forduló, március 23. (szombat), 15:00: Izsap-Hegyéte; március 24. (vasárnap), 10:30: Baka-Ekecs/Apácaszakállas, Szentmihályfa-Nagypaka; 15:00: Somorja B – Csallóközcsütörtök, Egyházgelle-Nyékvárkony, Dióspatony-Felbár, Felsőpatony-Pozsonyeperjes. Szabadnapos: Balony.

VII. LIGA
15. forduló, március 23. (szombat), 15:00: Csilizradvány-Csallóközkürt; Dióspatony B/Patonyrét-Vásárút; 15:30: Csallóköznádasd-Sárosfa; március 24. (vasárnap), 10:30: Béke-Padány; 15:00: Csilizpatas-Nagyszarva, Alistál-Pozsonycsákány, Tárnok-Sárrét.