Dunaszerdahelyi járási bajnokság: Meddig szárnyalnak az élcsapatok?

By
Updated: október 20, 2018

A 10. forduló mérkőzéseivel robog tovább a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokság.

Az AG Sport liga felsőházából a – pontveszteség nélkül éllovas – csallóközcsütörtökiek a harmadik helyen álló Pozsonyeperjest fogadják. A dobogó második fokán álló somorjai fakóhoz a középmezőnyben menetelő szentmihályfaiak utazhatnak. Két pont a különbség Balony és Dióspatony közt, így kettejük találkozója is tartogathat izgalmakat.

A VII. liga 10. fordulójában a sereghajtó Sárrét otthonában lépnek pályára a jobb gólkülönbséggel listavezető csallóközkürtiek. A rivális alistáli csapat Békén igyekszik majd lépést tartani a kürtiekkel. A csallóköznádasdiak a csilizpatasiakat, a nagyszarvaiak az eddig még nyeretlen padányiakat fogadják majd.

Az U19-eseknél presztízscsatát vívnak egymással a pozsonyeperjesiek és nagyudvarnokiak, de a lstavezető nyárasdiak is a szomszédos Alistállal.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
10. forduló, október 20. (szombat), 14:00: Nagyudvarnok-Nagypaka; október 21. (vasárnap), 10:30: Baka-Felsőpatony, Somorja B-Szentmihályfa; 14:00: Balony-Dióspatony, Egyházgelle-Izsap, Csallóközcsütörtök-Pozsonyeperjes, Ekecs-Apácaszakállas-Hegyéte, Nyékvárkony-Felbár.

VII. LIGA
10. forduló, október 20. (szombat), 14:00: Tárnok-Pozsonycsákány, Csallóköznádasd-Csilizpatas, Dióspatony B/Patonyrét-Csilizradvány; október 21. (vasárnap), 10:30: Béke-Alistál; 14:00: Nagyszarva-Padány, Sárrét-Csallóközkürt.

VI. LIGA U19
8. forduló, október 20. (szombat), 11:30: Pozsonyeperjes-Nagyudvarnok, Nyárasd-Alistál, Nagyszarva-Ekecs-Apácaszakállas.

by bété