Csilizközi El Clásico a hétvégi kínálatban

By
Updated: november 9, 2018

Tovább folytatódnak a párharcok a Dunaszerdahelyi Területi Labdarúgó-bajnokságban. A 13. fordulóban érdekes mérkőzések közül válogathatunk.

Az AG Sport ligában immár éllovas somorjai fakó játékosai a dióspatonyiak otthonában próbálnak szerencsét. A közelmúltban a tróntól nem túl előkelően búcsúzó csallóközcsütörtökiek a sereghajtó felsőpatonyiaknál szerepelnek. A harmadik balonyiak Hegyétén, a negyedik pozsonyeperjesiek pedig otthon igyekszenek majd bajnoki pontokat gyűjteni, hogy továbbra is tartani tudják a lépést az élmezőnnyel.

A 13. forduló párharcaival lezárul az őszi idény a VII. ligában. Nem is akármilyen derbi szerepel a hétvégi kínálatban, hiszen a csilizközi csapatok vívhatnak presztízscsatát egymás ellen: a harmadik helyen álló csilizradványiak a negyedik csilizpatasiak otthonában lépnek pályára. A radványiak jelenleg három pont előnyt élveznek riválisukkal szemben, így mindenképp izgalmas és küzdelmes mérkőzésnek nézhetünk elébe. A hétvégén az is eldőlhet, hogy a fej-fej mellett haladó Csallóközkürt és Alistál közül ki lesz az őszi bajnok.

AG SPORT LIGA/VI. LIGA
13. forduló, november 10. (szombat), 13:30: Pozsonyeperjes-Felbár, Izsap-Nagyudvarnok; november 11. (vasárnap), 10:30: Szentmihályfa-Ekecs-Apácaszakállas; 13:30: Hegyéte-Balony, Nagypaka-Nyékvárkony, Felsőpatony-Csallóközcsütörtök, Dióspatony-Somorja B, Egyházgelle-Baka.

VII. LIGA
13. forduló, november 10. (szombat), 13:30: Alistál-Nagyszarva, Csilizpatas-Csilizradvány, Pozsonycsákány-Dióspatony B, Padány-Tárnok; november 11. (vasárnap), 10:30: Sárosfa-Sárrét; 13:30: Csallóközkürt-Béke, Vásárút-Csallóköznádasd.