Bősi kapust igazolt a Gyirmót FC

By
Updated: jún 30, 2017

A Gyirmót FC Győr csapatában folytatja pályafutását Rengel Péter, aki az elmúlt idényben a 3. ligában szereplő Bős csapatának hálóját védte.

Többek között azzal is felhívta magára figyelmet, hogy remekül védett a Gyirmót – Felvidéki Válogatott edzőmérkőzésen. Azon a márciusi találkozón büntetőt is hárított és bemutatott néhány olyan bravúrt, amellyel felhívta magára a gyirmóti vezetők figyelmét. A 191 cm magas és 95 kg súlyú kapus, Dunaszerdahelyen született és Bősön kezdett el futballozni. A harmadosztályú csapatból egy-egy évre kölcsönjátékosként a nagymegyeri és a nagyszombati csapatihoz került. 2012-ig a Bős játékosa volt és ekkor igazolt át a szintén harmadosztályú Nyárasd csapatához. Két év után azonban visszatért Bősre.

Rengel Péter a klub honlapjának elmondta, nagyon komoly esély a számra ez a szerződés és mindenképpen segíteni szeretne abban, hogy a Gyirmót FC Győr visszakerüljön az első osztályba. Nagyon komolyan készül, és úgy látja, hogy a Sebők Zsolttal és Rusák Edvárddal végzett közös munkának, meg is lesz az eredménye. Az elhivatottságának pedig az is bizonyítéka, hogy még az esküvője időpontját is június 10-re tervezte, hogy semmi se zavarja a felkészülésben.

Rengel Péter már a második felvidéki játékos a Gyirmót csapatában, korábban a DAC korábbi hátvédje, Németh Zsolt is a győri együttest választotta.

Fotó, forrás: gyirmotfc.hu