Az új Nemzeti Stadionban lesz a Slovan-Nagyszombat rangadó

By
Updated: február 26, 2019

Véget értek a találgatások, az új Nemzeti Stadionban rendezik meg a Slovan-Nagyszombat rangadót a Fortuna liga 21. fordulójában. A találkozót változatlan időpontban, március 3-án bonyolítják le, ezt a Ligás Klubok Uniója is kijelentette.

A mérkőzésről az elmúlt napokban sok vita zajlott, ugyanis a nagyszombati szurkolók az eredeti 1100 helyett csak 400-at kaptak azzal az indokkal, hogy a vendégszektor nincs teljesen befejezve és nem biztonságos a lelátó.

A Slovan, mint szervező, már hétfőn kijelentette, mindent megtesz annak érdekében,  hogy a nagyszombati szurkolók a számukra jogosult mennyiségű jegyet kapják. A pozsonyi városrész pedig megerősítette, hogy a stadion minden lelátójára megkapták a használati engedélyt. A Spartak vezetői ugyanis felrótták, hogy a stadionra nincs meg a használatbavételi engedély, csak egy lelátót hagytak jóvá. A Ligás Klubok Uniója nevében az igazgató, Michal Mertinyák kijelentette, a délutáni órákban lezajlott az ellenőrzés, amely szerint a Nemzeti Stadion kész arra, hogy a Fortuna liga mérkőzéseit játsszák benne. Néhány apróság még javításra vár, ezeket viszont már a mérkőzés ellenőrei fogják kontrollálni. A Spartak képviselői feltérképezték a vendégszektort és elismerték, megkapják az igényelt 1000 jegyet a Slovan képviselőitől.