Az U21-es válogatott csapatát erősíti Szabó Ottó

By
Updated: november 8, 2018

A szlovák U21-es válogatott csapatát erősíti a jövőben a dunaszerdahelyi Szabó Ottó, aki fyzioterapeutaként dolgozik a korosztályos együttesnél.  

Az elmúlt hetekben változások történtek a szlovák labdarúgó-válogatott csapatainak szakmai stábjában, a felnőtteknél a cseh Pavel Hapal került a szövetségi kapitányi posztra, aki saját maga alakította ki segítői csoportját.

Mivel Hapal korábban sikeresen irányította az U21-es válogatott gárdáját, ezáltal többen csatlakoztak a felnőtt csapat stábjához. Az U21-es válogatott élére Adrián Guľa került, aki pedig új szakmabelieknek adott lehetőséget. A korosztályos csapatnál folytatja munkáját a DAC korábbi kiváló hátvédje, Szabó Ottó, aki jelenleg saját rehabilitációs központjában tevékenykedik, korábban pedig a Puskás Akadémia csapatánál kondíciós és rehabilitációs edzőként dolgozott.

„A szövetség megkeresett ezzel a lehetőséggel, hogy az U21-es válogatott fyzioterapeutája legyek, én pedig örömmel elvállaltam. Feladataim közé a sérült játékosok ellátás és rehabilitációja lesz, továbbá a csapat regenerációja és több egyéb dolog is a munkám körét fogja képezni. Ez egy újabb nagy kihívás számomra.“ – részletezte új feladatkörét Szabó Ottó, aki hétfőn csatlakozik a szakmai stábhoz, ugyanis az U20-as keret két alkalommal Portugáliával fog megmérkőzni.