Az évtized mérkőzése vár a Slovanra, hatalmas az érdeklődés a Ferencváros elleni rangadóra

By
Updated: júl 14, 2022

A Slovan szerint az elmúlt évtized legnagyobb párharca vár az együttesre a Ferencváros elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőben.

A Ferencváros a honlapján közölte, hogy a BL-selejtező második fordulójának első felvonását jövő szerdán 20 órakor rendezik a budapesti Groupama Arénában, míg a pozsonyi visszavágót a szlovák klub weboldala szerint július 27-én, szerdán 20.30 órától játsszák.
Utóbbi találkozóval kapcsolatban óriási érdeklődésről számolt be a Slovan, és hozzátette, kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, mert a klubnál nem szeretnék, ha megismétlődne az 1992-es eset. Emlékeztettek: a két együttes akkori összecsapásán sok vendégszurkoló keveredett a hazai nézők számára fenntartott részre, ami konfrontációt eredményezett.
Ezt megelőzendő a pozsonyi drukkereknek szombatig bezárólag zárt körben kezdik meg a jegyek eladását – azokat értesítik először, akik a közelmúltban vásároltak bérletet vagy jegyet, és elektronikus úton elérhetik őket -, hogy csapatuknak minél nagyobb támogatást biztosítsanak a mérkőzésen és ezzel is növeljék a biztonságot.
A pozsonyi találkozóra a jegyek négy kategóriában 12-30 euróba kerülnek, míg a bérleteseknek 10-24 euróba. A VIP-jegyekért két kategóriában 130 és 200, illetve 104 és 160 eurót kell fizetni.
A Ferencváros közölte, az első, budapesti mérkőzésre elindult a jegyértékesítés, a belépőket a bajnoki jegyárnak megfelelő áron lehet megvásárolni, a szezonbérlettel rendelkezők húsz százalék kedvezményre jogosultak.
A selejtező első körében a Ferencváros a kazah Tobol Kosztanaj, míg a Holman Dávidot is foglalkoztató szlovák Slovan a georgiai Dinamo Batumi együttesét búcsúztatta. A főtáblára kerüléshez négy párharcot kell nyerni, a magyar és a szlovák csapat ebből egyet-egyet vett sikerrel.

Fotó: SK Slovan

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.