Aranyosmarótra igazolt Pinte Patrik

By
Updated: jún 6, 2022

Aranyosmaróton folytatja pályafutását Pinte Patrik, a 25 éves offenzív játékos egy plusz egy éves szerződést kötött a ViOn csapatával.

„Kellemesen meglepődtem, amikor Aranyosmarótról jelentkeztek. Egy játékos számára mindig öröm, ha egy klub keresi, főleg ha maga az edző akarja. Voltak más lehetőségek is, de azokról kár beszélni. Nem sokat gondolkodtam, a tárgyalások gyorsan lezajlottak. Remélem, jó döntést hoztam.“ – vázolta fel átigazolásának részleteit a somorjai születésű játékos.
Pinte Patrik az elmúlt idényt Liptószentmiklóson töltötte, ahol június 15-én jár le a szerződése, viszont a következő nappal kezdődik az új megállapodása a ViOn együttesével. „Már nagyon várom. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, de elsősorban azt kívánom, hogy mint csapat jól működjünk. Remélem, sikeres idény lesz számunkra.“ – nyilatkozta a klub honlapján a ViOn új szerzeménye.

Pinte Patrik a Slovan ifjúságában nevelkedett, megfordult a Haladás, a Komárom és a Somorja együtteseiben. Az elmúlt idényben 29 mérkőzésen lépett pályára a Fortuna ligában és ezalatt 2 gólt és 2 gólpasszt szerzett.

Tetők, homlokzatok, térkövek tisztítása – Čistenie striech, fasád, zámkovej dlažby – Verin Consulting s.r.o.