A Flóra Stav nyerte a X. Kifut a Kupát

By
Updated: júl 1, 2019

Jubileumi tizedik alkalommal került sor a Kifut a Kupa elnevezésű kispályás futballtorna Kisudvarnokban, a családias eseményre ezúttal is rengeteg érdeklődő volt kíváncsi.

Ahogy a korábbi években az megszokott volt, a szervezők ezúttal is kitettek magukért. A hagyományos férfi futballtorna mellett ezúttal a női csapatok számára is külön tornát rendeztek, rajtuk kívül még az U11-es korosztály is megmérkőzött.

A férfiak között 14 csapat két 7 csapatos csoportban harcolt a továbbjutásért. A 3. helyért vívott csatát a Bamat Stav nyerte az Audom ellen, a fináléban a Kispályások és a Flóra Stav mérkőzése 2:2-es eredménnyel végződött, végül büntetőkkel a Flóra Stav diadalmaskodott.

A női tornán végül három csapat indult el, és a DAC gárdája végzett a csoport élén, míg az U11-es csapatok között a BSG diadalmaskodott. Ezen kívül kiértékelték a torna legjobb játékosait a férfi, a női és az U11-es kategóriában. A nap közben zajlott a 11-es rúgó verseny, melyet a Duntel játékosa, Szabó Richárd nyert meg.

A kisudvarnokiak ismét bebizonyították, hogy összefogással remek futballtornát, remek közösségi eseményt tudnak rendezni.

A résztvevő csapatok: 
Férfi torna:
A csoport: Duntel, MFK Szurkolók, Haverok, BSG, Flóra Stav, Teo TeamBamat Stav
B csoport: Audom & Partners, OB Kisudvarnok, BSG Stars, AS Kóma, Arizóna, Szabó Gyula Al., Kispályások

Női torna: DAC, Alistál, Kisudvarnok

U11: Dióspatony, Ekecs, BSG, Kisudvarnok A, Várkony, Kisudvarnok B