A DAC három hátvédje a forduló legjobb csapatában

By
Updated: marec 2, 2021

Újabb forduló után ismét elkészült a Fortuna liga 21. fordulójának legjobb kezdőcsapata, amelyből a DAC játékosai ezúttal sem hiányozhattak. 

A Slovan magabiztosan, öt góllal győzött a Szered ellen idegenben, a Nagyszombat pedig rangadót nyert a Zsolnával szemben. A DAC 2:1 arányban múlta felül a Nagymihályt, ezzel lezárult a három hazai siker, ugyanis a maradék három találkozón kizárólag vendéggyőzelem született. 

A forduló után kialakult a legjobb kezdőcsapat, melybe ezúttal 3-3 Slovan és DAC játékos került. Rajtuk kívül az Aranyosmarótból és Szenicéről ketten, a Nagyszombatból pedig egy játékos került a legjobbak közé. A forduló legjobb játékosának a Slovan balhátvédjét, Vernon De Marcot választották. A DAC részéről ezúttal három hátvéd, Blackman, Kružliak és Müller volt a legjobb.

A Fortuna liga 21. fordulójának legjobb kezdőcsapata: Chovan (Aranyosmarót) – Blackman (DAC), Kružliak (DAC), Müller (DAC), De Marco (Slovan) – Villar (Slovan) – Daniel (Slovan), Piroska (Szenice), Košťál (Szenice) – Balaj (Aranyosmarót), Bamidele (Nagyszombat)

Fortuna liga, 21. forduló:
Szered-Slovan 0:5
Nagyszombat-Zsolna 2:1
DAC-Nagymihály 2:1
Nyitra-Aranyosmarót 0:1
Garamszentkereszt-Trencsén 0:1
Rózsahegy-Szenice 2:3