Almási László: Sosem fogom elfelejteni az első gólomat!

By
Updated: máj 2, 2016

2:1-es vereséget szenvedett a Szenyice együttese Nagymihályban, az erdőhátiak egyetlen találatát a 17 éves csallóközkürti Almási László szerezte. A fiatal támadót kérdeztük.

A 18. percben szerzett találattal került előnybe a Nagymihály, Almási László a 81. percben egyenlített. Már úgy tűnt, meglesz a pontszerzés, végül a 92. percben esett találattal három pontot szereztek a hazaiak. „A mérkőzés eléggé helyzetszegény volt, főleg a párharcok domináltak mindkét oldalon. Meg akartuk törni a nyeretlenségi sorozatunkat, de sajnos nem sikerült. Már az első félidő után 1:0-ra vesztettünk, a 75. percben pedig pályára léptem. Csak az lebegett a szemem előtt, hogy gól lőjek, ami sikerült is, egy szöglet után beadásból felejtem a hosszú sarokba. Ezután elkezdett a Nagymihály jobban támadni, beszorultunk a saját kapunk elé és sajnos az ellenfél az utolsó percekben berúgta a győztes gólt.”

A fiatal támadó legtöbbször csereként lép pályára, a téli felkészülés óta tagja az erdőhátiak felnőtt keretének. „Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen érzés lenne gólt szerezni, szerencsére sikerült is átélnem. Az első találatomat a felnőttek között sosem fogom elfelejteni. Viszont jobb érzés lett volna, ha a találatommal pontot szerzünk.”

Nehéz helyzetben a szenyicei gárda, amely 11 tavaszi mérkőzés során hét vereség mellett csak négy pontot ért el, a győzelem várat magára. „Az gyenge eredményekre sajnos nem tudom a választ. Nagyon kevés gólt szerzünk, talán ez lehet a baj. Remélem, a hétvégén már összejön a győzelem.”

Fotó: FK Senica Facebook

https://www.facebook.com/events/828403835283370