Videó: Mayweather nyerte az év mérkőzését

By
Updated: august 27, 2017

Végre sor került arra a mérkőzésre, melyet talán minden bokszrajongó várt. A 40 éves amerikai Floyd Mayweather boxoló és a 29 éves ír Conor McGregor MMA ketrecharcos küzdött meg egymással. 

Az első menetekben McGregor küzdött jobban, de a 4. menet után kezdett fáradni és ez Mayweather malmára hajtotta a vizet. Az ütések, a mozgások során látni lehetett, McGregor az MMA világából érkezett első profi box mérkőzésére. Az 5. menettől Mayweather vette át az irányítást és a 10. menetben jött el a zárószó, mikor is pár sorozatos ütés után a bíró beszüntette a mérkőzést és technikai K.O.-val Mayweather nyerte a találkozót.

Mayweather több mint két éve nem szállt ringbe, de ezzel megszerezte 50. győzelmét, az arányát pedig 50-0-0-ra növelte, ezzel továbbra is veretlen. A mérkőzés után megdicsérte McGregor teljesítményét, sokkal jobb volt, mint számított rá, viszont kijelentette, ez volt pályafutása utolsó mérkőzése.

McGregor nagy tisztelettel beszélt ellenfeléről, maga sem várta, hogy ilyen sokáig a ringben bírja, de véleménye szerint a bíró engedhette volna végig küzdeni.

Már a kezdetektől tudni lehetett, mindkét versenyző anyagilag komoly bevételre tesz szert. Mayweather 100 millió, míg McGregor 75 millió dollárt kap a ringbe szállásért.