Tíz karate érem a VI. Renmei kupáról

By
Updated: február 14, 2019

Az idei év első versenyén Tatán, Magyarországon járt a Seishin Karate Klub, és Satori csapata. A torna jól kezdődött a klub versenyzői számára hisz újabb tapasztalatokkal lehetek gazdagabbak. A VI. Renmei kupára 400 feletti nevezés érkezett, 27 klubból 2 országból (Magyarország, és Szlovákia).

A verseny kezdő és haladó kategóriában volt megrendezve, így mindenki tudás szintjének megfelelően tudott gyakorolni. A csapatott Hupian Kristína, és Cserepes Zoltán látta el edzői jó tanácsokkal. Markovics János plástvezető bíróként tevékenykedett. Elsőként Oláh Ákos lépett tatamira, aki kiválóan betartva az edzői utasításokat 3 győzelemmel első helyett szerzett. Zezula Filip is sokat fejlődött, épp csak 1 ponttal maradt alul a küzdelmekben. Hausleitner Mercedes, és Oláh Lilla sajnos egy csoportba kerültek, ennek ellenére jól küzdöttek. Gányovics Ádám is kiválóan kezdett, gyomorra leütötte első ellenfelét a másodikban pedig fejbe rúgták.

Menző Márk is egészen a döntőig menetelt betartva az edzői utasításokat. Markovics Ádám első ellenfelét lerúgta combra, másodikban is wazarit szerzett szintén combrúgással.

Eredmények:
1. helyezettek: Markovics Ádám és Hausleitner Mercedes (Keszegfalva), Oláh Ákos (Ekecs)
2. helyezettek: Jakab Adrienn (Keszegfalva), Gányovics Ádám, és Menző Márk (Satori Vásárút), Oláh Lilla (Ekecs)
3. helyezettek: Hájas Kornél (Dunaszerdahely), Zezula Filip (Ekecs), Laboda Réka (Keszegfalva)