Táboroztak az atlétikai növendékek

By
Updated: júl 23, 2019

Immáron második éve került megrendezésre a dunaszerdahelyi Medgyes Renáta atlétikai tábora, melyben kicsik és nagyok lelték örömüket a mozgásban. A sok edzés és gyakorlat mellett jutott idő a szórakozásra is, felejthetetlen heteket szerezve a nyári szünetre. A részletekről Medgyes Renánát kérdeztük.

„Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy a nyári szünet alatt is kellene valamilyen mozgás a gyerekek számára. Nyitott szemekkel járok és újabb tehetségeket keresek. Így jött az ötlet, létrehozni az atlétikai tábort. Az örömömre, nagyon nagy érdeklődés volt a tábor iránt. Jóval nagyobb, mint a múlt évben. Ezúttal a 6-tól 15 éves korig jelentkezhettek a résztvevők. A két hét alatt nagyon sok volt a játék, a versenyzés, különböző atlétikai gyakorlatokat végeztek. Ezen kívül voltunk fürödni, a pihenők során meséket néztünk, rajzoltunk és még fagyizni is voltunk.“

„Véleményem szerint a gyerekek nagyon élvezték a programokat. Sok volt az edzés, a futás, az ugrálás, a labdajátékok. A végére nagyon elfáradtak a gyerekek, még izomlázuk is volt. A tábor nagyon jól sikerült, én is, a szülők is és a gyerekek is nagyon elégedettek voltak és tetszettek nekik a programok. Volt olyan gyermek, amely már most elmondta, reméli, egy év múlva is megszervezzük, mert mindenképp szeretnének jönni. Az ilyen visszajelzések alapján mindenképp szeretnénk jövőre is tábort szervezni. A gyerekek sok szép élménnyel, sok nevetéssel gazdagodtak. Próbáltuk őket új dolgokra is tanítani.” – értékelte a tábort a MegySport atlétikai klub edzője.